Selecteer een pagina

Coaching

Ik wil mijn passie graag doorgeven aan andere lopers die net als ik hun doelen willen bereiken. Hardlopers van alle soorten niveaus zijn welkom om zich aan te melden voor een van de drie pakketten die ik aanbied (deze pakketten zijn hieronder te zien). Wanneer jij je als hardloper aanmeldt vul je een intake formulier in. Hier komt alles voorbij wat betrekking heeft op het lopen (hoeveel loop je nu, hoeveel wil je lopen, wat zijn je doelen etc.). Vervolgens volgt een kleine kennismaking en zal de verdere begeleiding gaan via de e-mail en hebben jij en ik als loper en coach een gezamenlijk Google-drive bestand waar de trainingen in worden gezet. Begeleiding bestaat dus uit persoonlijk afgestemde  trainingsschema’s o.b.v. niveau en wensen, wekelijkse/dagelijkse evaluatie en feedback op de trainingen aangevuld met extra tips en tricks.

Pakketten

Zie hier de drie verschillende pakketten die ik momenteel aanbied

Ervaringen

Tom is een enthousiaste en behulpzame coach die me uitstekend heeft geholpen om een stuk sterker en sneller te worden. Tom weet elke week weer leuke en creatieve workouts te bedenken, zelfs voor iemand die 6x in de week traint. Tom is ook erg flexibel in het opzetten van schema’s, zodat deze goed te combineren zijn met een drukke baan!

Reinout

Sinds een maand train ik onder begeleiding van Tom en vind de trainingen erg fijn en veelzijdig, ook is het contact met Tom goed en maakt die trainingen die echt bij jou passen en waar jij ook echt inbreng in hebt. Ik merk nu al erg veel verschil.

Niels

Sinds een paar maanden coacht Tom mij bij het hardlopen. De persoonlijke schema’s op maat vind ik een prettige vorm: veel flexibiliteit en tegelijk een stok achter de deur om de trainingen goed af te werken. Zeker een aanrader om met plezier laagdrempelig te trainen!

Agnes

Tom is relaxed en deskundig. Hij kan een schemapakket maken wat precies goed is voor mij als amateur-hardloper. Hij staat ook open voor feedback, als ik bijvoorbeeld een weekje weinig tijd heb of juist heel veel tijd. Ik ben door hem een stuk sneller geworden.

Willem